Algen peeling Décaar

Wat doet een algen peeling?

Decaar algen peeling Beautysalon Marit 1

Ik had dit veel eerder moeten weten. Deze behandeling geeft super mooie resultaten en vele klanten heb ik hier al mee behandeld.

Regelmatig krijg ik de vraag in de salon van klanten.
Hoe kan ik mijn huid verbeteren?
Mijn huid is zo droog en trekkerig.
Ik wil mijn rimpels verminderen?
Ik heb veel puistjes maar krijg het maar niet weg? 

Mijn favoriete behandeling de algen peeling!
Wat doet een algen peeling?

Met de algen peeling van Décaar kan je vele oplossingen behandelen.
Doordat je de onderste huidlagen stimuleert gaat de huid zich sneller vernieuwen. Ipv 28/30 dagen in 5 tot 10 dagen. Je huid kan licht gaan schilferen en je krijgt een hele zachte huid voor terug. En een super mooi behandeling waar je prachtige resultaten mee kunt behalen.
Wel is het verstandig om samen je thuis producten door te nemen. Zodat de salon behandeling en de algen peeling goed op elkaar aansluiten.

In een kuur van 3 keer behalen we prachtige resultaten. Zelfs na 1 behandeling zie je echt al verschil. Ook doe ik deze behandeling bij mijn vaste klanten in het voor en najaar. Om de huid een mooie oppepper te geven.  

Algen peeling Décaar beautysalon marit

Heb je advies nodig? Ik help je graag voor advies. Plan een New by beautysalon Marit behandeling in en ik geef je advies op maat en bekijk ik of de algen peeling een geschikte behandeling is voor jouw huid. 

Wil je vanuit huis al beginnen met huidverbetering?

Dan is dit zeker een product waar je blij van gaat worden. 

De Natural exfliation scrub (ook wel de algen peeling voor thuis genoemd). 

Breng deze scrub aan als een masker nadat je je huid hebt gereinigd. En laat dit lekker 5 á 10 minuten intrekken. Zelf ben ik een voorstander van onze deze Natural exfoliation scrub onder de douche te gebruiken. Na het gebruik heb je een baby huidje, en zal een creme of masker vele malen beter intrekken dan dat je geen scrub hebt gebruikt.

2Decaar37-idmfotografie