Hoe reinig ik mijn huid?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Reiniging

De huid reiniging is één van de belangrijkste onderdelen in huidverbetering. Ja, je leest het goed. Als je niet voldoende je huid reinigt doet een creme of masker niet wat het moet doen.

Gezicht nieuwsjaarsduik

Reinig daarom 2x per dag je huid met een op jouw huid afgestemd product. Dit kan verschillen van een schuim/ gel of een milk. 

Breng je reinigingsproduct direct aan op je huid met je handen. Op deze manier reinig je jouw huid vele male beter dan met een watje. Je emulgeert namelijk hiermee veel meer talg en vet van je huid.  
Zoals ik vaak vertel in de salon. Een koekenpan maak je toch ook niet schoon met alleen water!

De tweede stap van reinigen is het gebruik van een tonic. Dit is een veel vergeten stap van huidreiniging. De ph waarde van je huid en water is niet hetzelfde. Door het reinigen zal je huid dus uit balans raken en snel trekkerig aanvoelen. Door het gebruik van een tonic breng je de huid weer in balans.
Wis jij dit? 

Extra goed reiniging? Gebruik dan de cleansing brush. Kijk snel op cleansing brush.

Reinigingsdoekjes

Reinigen met een reinigingsdoekje raad ik je af. Het lijkt of je huid goed gereinigd is omdat er foundation op het doekje zit. Maar niets is minder waar. Je doekje zal inderdaad laten zien dat je gereinigd hebt. Maar nog meer dan de helpt van het vuil zit nog in je porien. Daarom min advies: Gebruik geen reinigingsdoekjes om je huid te reinigen. 

Reinigingsproduct kiezen

Onzuivere/ acne huid:  Purifying cleansing gel
Gevoelige huid: Schuim/ reinigingsmilk 
Droge huid: Reinigingsmilk 
Normale huid: Schuim of reinigingsmilk 

Gezicht nieuwsjaarsduik

Dit bericht heeft 2 reacties

Reacties zijn gesloten.