Wat is het geheim van huidverbetering?

Volgens dé huidexpert Marit van Rooijen is dat per persoon verschillend, iedereen heeft namelijk een unieke huid, maar door haar expertise zal ze het soort huid analyseren en samen met jou de beste behandeling samenstellen voor een mooi stralend resultaat.

Marit heeft al meerdere jaren beauty ervaring in haar eigen schoonheidssalon in Oosterblokker. Ze is begonnen met gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure en is zich gaan specialiseren in huidverbeterende technieken.

Ze volgt hierbij een professioneel stappenplan toegespitst aan jouw huid waarbij ze reflecteert aan de vorige behandelingen voor een optimaal resultaat.

Heb je last van huidoneffenheden, een droge, vale of vochtarme huid, of ben je op zoek naar de beste anti-aging producten die je wel resultaat geven? Neem vrijblijvend contact op met dé huidexpert Marit en geef je zelfvertrouwen weer een boost!

Hoe behandel ik acne?

Huidverbetering expert Marit vertelt over haar passie: 
In mijn schoonheidssalon krijg ik al jaren klanten in mijn stoel met verschillende beauty gerelateerde klachten en wensen. Denk hierbij aan acne, vale of droge huid en bijvoorbeeld een ouder wordende huid. Omdat elke huid, net als de mens, uniek is stem ik een behandeling dan ook precies af op het huid type en de wensen van de klant.

Mijn specialisme komt voort uit de vele behandelingen die ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Daarnaast houd ik mijn kennis bij door verschillende cursussen en opleidingen, maar mijn passie komt voort uit het resultaat wat een behandeling uiteindelijk voort brengt. Dat mijn klanten stralend, met een gezonde gloed, vol zelfvertrouwen mijn salon verlaten. 

Algen Peeling

Beautysalon Marit is gespecialiseerd in de Algen Peeling van DÉCAAR!

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender! Boek deze behandeling voor €80,- Klik hier voor meer informatie.