Huidverbetering

Wat is het geheim van een mooie stralende huid?

Beauty salon Marit huidverbetering

Volgens dé huidexpert Marit van Rooijen is dat per persoon verschillend, iedereen heeft namelijk een unieke huid, maar door haar expertise zal ze het soort huid analyseren en samen met jou de beste behandeling samenstellen voor een mooi stralend resultaat.

Marit van Beautysalon Marit heeft al meerdere jaren beauty ervaring in haar eigen schoonheidssalon in Oosterblokker. Ze is begonnen met gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure en is zich gaan specialiseren in huid verbeterende technieken.

Ze volgt hierbij een professioneel stappenplan toegespitst aan jouw huid waarbij ze reflecteert aan de vorige behandelingen voor een optimaal resultaat.

Heb je last van huidoneffenheden, een droge, vale of vochtarme huid, of ben je op zoek naar de beste anti aging producten die je wel resultaat geven? Neem vrijblijvend contact op met dé huidexpert Marit en geef je zelfvertrouwen weer een boost!

Huidverbetering expert Marit vertelt over haar passie.

In mijn schoonheidssalon krijg ik al jaren klanten in mijn stoel met verschillende beauty gerelateerde klachten en wensen. Denk hierbij aan acne, vale of droge huid en bijvoorbeeld een ouder wordende huid. Omdat elke huid, net als de mens, uniek is stem ik een behandeling dan ook precies af op het huid type en de wensen van de klant.

Mijn specialisme komt voort uit de vele behandelingen die ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Daarnaast houd ik mijn kennis bij door verschillende cursussen, maar mijn passie komt voort uit het resultaat wat een behandeling uiteindelijk voort brengt. Dat mijn klanten stralend, met een gezonde gloed, vol zelfvertrouwen mijn salon verlaten.

Jouw huid, mijn zorg profiel
Beautysalon Marit Algen Peeling Decaar

Algen Peeling

Beautysalon Marit is gespecialiseerd in de Algen Peeling van DÉCAAR!

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender! Klik hier voor meer informatie.

Boek deze behandeling voor € 75,-

Adres

Noorderdracht 50
1696 AE, Oosterblokker

Telefoon

06-38233995

E-mailAdres

info@beautysalonmarit.nl

Openingstijden

Ma: 9:00 - 17:30
Di: gesloten
Wo: 9:00 - 17:30
Do: 9:00 - 21:00
Vr: 9:00 - 17:30