Je bekijkt nu Oogcreme

Oogcreme

Waarom gebruik je oogcreme?

De herkennen het vast wel  in de ochtend wakker worden met vocht wallen na een kortere nacht. Maar waarom is dat nu? 

De ogen zijn omgeven door de meest delicate huid op het hele gezicht. Omdat de huid rond onze ogen 10 keer dunner is dan de rest van ons gezicht, is deze veel gevoeliger. Omdat er minder talgklieren direct onder de ogen zitten, is de huid droger en ontstaan hier sneller fijne lijntjes en rimpels. Daarom vereist het gebied rondom de ogen een speciale en delicate behandeling.

Oogcrémes

Een veel voorkomende misvatting is dat je dagelijkse dagcrème een oogcrème zou kunnen vervangen. Maar dit is absoluut niet het geval- het is essentieel om een crème met gerichte actieve ingrediënten te gebruiken om specifieke problemen aan te pakken, zoals wallen, rimpels of donkere kringen. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur dan andere verzorging, omdat de huid hier zo dun is. Wanneer je bijvoorbeeld een wat dikkere crème zou aanbrengen, raakt het gebied rond om de ogen verstopt en kunnen werkstoffen moeilijker de huid doordringen.

Welke oogcreme heb ik nodig?

Heb jij last van vocht wallen/ophopingen? Dan is deze eye cream echt iets voor jou! Zie hier de Décaar instant eye cream die helpen om de tere huid rond de ogen intens te hydrateren, vocht af te voeren en glad te maken voor een onmiddellijk gelifte, stralende en jeugdige uitstraling.

De nieuwste aanwinst van Décaar de Insta wrinkle filler

Maar ben je nu opzoek naar een echte anti aging oogcreme die rimpels verminder en opvult. Dan is dit een echte aanrader voor je. 

De instra wrinkle filler (jaa leuke naam he) een echt must have.

Het is een krachtige formule die onmiddellijk en direct helpt bij het opvullen van lijntjes en rimpels voor een gladdere en jongere huid. Het levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt.

Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen voor een gladdere en stevigere uitstraling. Dit product is ook zeer ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpeltjes komt te zitten.

En niet te vergeten het reinigen!

Het reinigen van het ooggebied en het verwijderen van eventuele oogmake-up is van vitaal belang voordat je naar bed gaat. Make-up en verontreinigende stoffen kunnen de huid schade aanbrengen en wallen en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaken. We raden DÉCAAR Make-up remover Micellar lotion aan, een alles-in-één slim reinigingsproduct, geschikt voor alle huidgebieden. Het verwijdert gemakkelijk (oog)make-up en omdat het geen zeepsubstanties of alcohol bevat, irriteert het de huid niet en is het geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Wil je meer weten of het reinigen van je gezicht? Lees dan hier mijn blog over hoe je dit het beste doet

Oogcreme Decaar