Je bekijkt nu Oogcreme

Oogcreme

Waarom gebruik je oogcreme?

De ogen zijn omgeven door de meest delicate huid op het hele gezicht. Omdat de huid rond onze ogen 10 keer dunner is dan de rest van ons gezicht, is deze veel gevoeliger. Omdat er minder talgklieren direct onder de ogen zitten, is de huid droger en ontstaan hier sneller fijne lijntjes en rimpels. Daarom vereist het gebied rondom de ogen een speciale en delicate behandeling.

Cleansing

Het reinigen van het ooggebied en het verwijderen van eventuele oogmake-up is van vitaal belang voordat je naar bed gaat. Make-up en verontreinigende stoffen kunnen de huid schade aanbrengen en wallen en vroegtijdige tekenen van veroudering veroorzaken. We raden DÉCAAR Make-up remover Micellar lotion aan, een alles-in-één slim reinigingsproduct, geschikt voor alle huidgebieden. Het verwijdert gemakkelijk (oog)make-up en omdat het geen zeepsubstanties of alcohol bevat, irriteert het de huid niet en is het geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Oogcrémes

Een veel voorkomende misvatting is dat je dagelijkse dagcrème een oogcrème zou kunnen vervangen. Maar dit is absoluut niet het geval- het is essentieel om een crème met gerichte actieve ingrediënten te gebruiken om specifieke problemen aan te pakken, zoals wallen, rimpels of donkere kringen. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur dan andere verzorging, omdat de huid hier zo dun is. Wanneer je bijvoorbeeld een wat dikkere crème zou aanbrengen, raakt het gebied rond om de ogen verstopt en kunnen werkstoffen moeilijker de huid doordringen.

Vergeet na het reinigen van je huid nooit een oogcrème aan te brengen die geschikt is voor jouw specifieke huidproblemen. DÉCAAR biedt de volgende twee oplossingen:

Energizing eye cream

Een zachte oogcrème geschikt voor alle huidtypen, ontworpen om donkere kringen en wallen onder de ogen te behandelen. De actieve ingrediënten, paardenkastanje en Arnica Montana , bieden verlichtende, anti-irriterende en kalmerende eigenschappen, waardoor de huid gaat stralen en donkere kringen minder zichtbaar zijn. Het vermogen om de microcirculatie te verbeteren, biedt een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van veroudering en vermoeidheid rond de ogen.

Wil je geen last meer hebben van wallen en donkere kringen onder je ogen? Shop dan de Energizing eye cream direct online hier!

Lift firming eye cream

Deze rijke en innovatieve oogcrème vermindert actief fijne lijntjes, maakt rimpels glad en verbetert de huidtint, waardoor de huid rond de ogen een uitgerust en jeugdig uiterlijk krijgt. Met zijn actieve ingrediënten Arganolie en Kamille worden fijne lijntjes en wallen verminderd en de huid wordt gevoed en gekalmeerd.

Wij raden je aan je oogcrème op een koele plek op te slaan, om de effectiviteit ervan te verbeteren. Het aanbrengen van een oogcrème zou altijd de laatste stap van je huidverzorgingsroutine moeten zijn. Breng de crème zowel ‘s morgens als’ s avonds aan met de ringvinger, met zacht kloppende (niet wrijven) bewegingen.

Deze rijke en innovatieve oogcrème vermindert actief fijne lijntjes, maakt rimpels glad en verbetert de huidtint. Wil je ook een verbeterd huidtint? Klik dan hier!