Pigment /zwangerschapsmasker

pigment op gezicht

Hoe kom ik van mijn zwangerschapsmasker af?

Pigmentvlekken / zwangerschapmasker.

Hoe krijg ik mijn pigmentvlekken weg? Of heb je last van pigment vorming over je hele gezicht? Lees dan zeker deze blog en zo krijg je vele handvaten wat je hier zelf aan kunt doen..

Pigment zit in je huid en word aangemaakt door melanocyten (oke ik zal het niet te ingewikkeld maken).

Door factoren van binnen of van buiten af werken deze melanocieten meer of juist minder. Waardoor je niet een gelijk gekleurde huid krijgt. Op sommige plekken lichtere of juist donkere vlekken op je gezicht.

Denk bv aan een zwangerschap met een zwangerschap masker. Ik krijg deze vraag heel vaak. Hoe kom ik van mijn zwangerschap masker af? Een zwangerschap masker zie je vaak op het voorhoofd en de bovenlip. Maar komt ook zeker op de wangen voor.

Hoe kom je van pigment vlekken / zwangerschapsmasker af?
Dit red je niet met alleen maar thuis producten. Maar een combinatie van de juiste behandelingen en goede thuis producten kunnen we samen hele mooie resultaten behalen en het pigment reduceren.
Ik help je hier graag bij.

Belangrijke punten die jij zelf kunt aanpakken thuis.

  • Gebruikt dagelijks een spf 50 en breng deze meerdere keren per dag aan.
  • De Sunday brush is een product wat je nooit meer wilt missen in je handtas. Dit is poeder die een spf 30 bevat. Super handig voor onderweg. Voor als toch onverwacht op het terras beland in het zonnetje 😉. Met dit poeder krijg je geen vette handen en een vet gezicht. Lees ook mijn blog speciaal over die product.
  • Vermijd de sterke middag zon.
  • Gebruik een dagcreme die pigment voorming reduceert 
    zoals deze brightening cream spf 30  
  • Ook is een masker die pigment reduceert zeker een must have. In een masker zitten vele malen meer werkstoffen als een dagcrème.