Betalen

iDeal is de aangeboden betaalmethode op Beautysalonmarit.nl, vertrouwd via uw eigen bank betalen!

Verzenden

De webshop van Beautysalon Marit zal jouw bestelling binnen 48 uur na bestelling verwerken en aanleveren bij Post NL voor verzending. Alle producten in de webshop zijn uit voorraad leverbaar mits anders aangegeven. Mocht er door een onvoorziene omstandigheid toch niet mogelijk zijn om een product te verzenden dan nemen wij hierover direct contact met je op. 

Verzendkosten

Beautysalon Marit hanteert de volgende verzendkosten op basis van pakketgrootte, de webshop calculeert dit zelf. Selecteer bij het afrekenen zelf de gewenste optie. De mogelijkheden zijn:  “Brievenbuspakket € 4,95″ / “Pakket € 6,95″ / Gratis verzending bij een aankoopbedrag boven de € 100,-.

Bezorgen

De bezorging van de Beautysalon Marit webshop word uitgevoerd door PostNL. Nadat jouw bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je hiervan een bevestiging per email. Deze email bevat een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan huis.

In verband met de huidige drukt bij PostNL kan het zijn dat uw bestelling niet tijdig afgeleverd kan worden zoals je gewend bent van PostNL. Beautysalon Marit heeft hier helaas geen invloed op. 

Afhalen

Je kunt jouw bestelling altijd afhalen bij Beautysalon Marit. Kies hiervoor tijdens het afrekenen voor de optie afhalen. We nemen contact met je op wanneer jouw bestelling klaar staat om af te halen.

Retourneren

Retourneren van een besteld product kan binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. Als je een product wil retourneren let dan op de volgende voorwaarden:

  • Het product is niet aangebroken, zit dus nog in de originele verpakking.
  • Het product heeft geen gebruikssporen en/of beschadigingen.
  • Jouw retourzending is voorzien van de de originele factuur of een kopie daarvan.
  • Je retourzending heeft een Track & Trace code nodig. Zorg hier zelf voor! Dit is nodig om aan te tonen dat je retourzending verstuurd is en kan bij een mogelijke vermissing van het pakket uitkomst bieden. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant, niet voor Beautysalon Marit
  • Retourneren bij Beautysalon Marit kan ook en is gratis.

Retourneren in de Beautysalon.

Retourneren via PostNL of een andere pakket bezorger. Gebruik hiervoor retouradres: 

Beautysalon Marit, Noorderdracht 50, 1696 AE, Oosterblokker

Retourneren in de Beautysalon is gratis.

Retourneren via PostNL of een andere pakket bezorger worden niet vergoed door Beautysalon Marit.