Aanbieding!

Deep cleansing set de luxe

85,00

Nieuw van DÉCAAR: De Deep Cleansing Gif Set, geschikt voor ieder huidtype. Deze set bevat 4 producten die zorgen voor een diepe reiniging van de huid. Afvalstoffen, vuil en talg worden op een zachte en effectieve wijze van de huid verwijderd, waardoor onzuiverheden worden voorkomen. Poriën worden fijner en ontstekingen krijgen geen kans. De huid herwint haar natural glow en ziet er weer gezond en mooi uit.

– Purifying cleansing gel 100 ml
– Ph balancing lotion 100 ml
– Oxygen scrub 50 ml
– Oxygen mask 50 ml

Uitverkocht

Beschrijving

Inhoud DÉCAAR Paris Deep Cleansing Gift Set

Nieuw van DÉCAAR: De Deep Cleansing Gif Set, geschikt voor ieder huidtype. Deze set bevat vier producten die zorgen voor een diepe reiniging van de huid. Afvalstoffen, vuil en talg worden op een zachte en effectieve wijze van de huid verwijderd, waardoor onzuiverheden worden voorkomen. Poriën worden fijner en ontstekingen krijgen geen kans. De huid herwint haar natural glow en ziet er weer gezond en mooi uit.

– Purifying cleansing gel 100 ml
– Ph balancing lotion 100 ml
– Oxygen scrub 50 ml
– Oxygen mask 50 ml

Purifying Cleansing Gel 100 ml. Deze milde maar zeer effectieve cleanser maakt de huid gezond en glad. Begin het DÉCAAR-reinigingsritueel met de Purifying Cleansing Gel. Breng de gel aan op de vochtige huid en masseer zachtjes, spoel af met water.

PH Balancing Lotion 100 ml. Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen. Breng aan met een wattenschijf op het gezicht, de hals en het decolleté, nadat je de huid hebt gereinigd met de DÉCAAR Purifying Cleansing Gel.
Oxygen Scrub 50 ml. Deze op een gel gebaseerde scrub vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen. Breng de Oxygen Scrub aan op een vochtige huid en masseer met circulerende bewegingen. Spoel af met water.
Oxygen masker. Kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties, doordat het zuurstofniveau van de cellen significant wordt verhoogd. Heerlijk 20 minuten laten intrekken.

Andere suggesties…