Aanbieding!

Deep cleansing set

55,00

Met deze Deep cleansing set van Décaar reinig je jouw huid optimaal.
Als extra cadeau krijg je een masker en dagcréme voor eenmalig, Zodat je thuis een heerlijk totale gezichtsbehandeling ervaart vanuit je eigen badkamer.

3 op voorraad

Beschrijving

Deep cleansing Décaar
Met extra cadeau een gezichtsmasker voor een heerlijke behandeling thuis.

DÉCAAR Paris Deep Cleansing Gift Set
Nieuw van DÉCAAR: De Deep Cleansing Gif Set, geschikt voor ieder huidtype. De set bevat drie producten die zorgen voor een diepe reiniging van de huid. Afvalstoffen, vuil en talg worden op een zachte en effectieve wijze van de huid verwijderd, waardoor onzuiverheden worden voorkomen. Poriën worden fijner en ontstekingen krijgen geen kans. De huid herwint haar natural glow en ziet er weer gezond en mooi uit.

De Cleansing Set is het ideale cadeau voor iedereen die een stralende huid wenst. Reiniging is tenslotte de allerbelangrijkste stap in de Beauty routine. Naast dat de huid er mooier uit gaat zien, worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

Inhoud DÉCAAR Paris Deep Cleansing Gift Set

Purifying Cleansing Gel 100 ml. Deze milde maar zeer effectieve cleanser maakt de huid gezond en glad. Begin het DÉCAAR-reinigingsritueel met de Purifying Cleansing Gel. Breng de gel aan op de vochtige huid en masseer zachtjes, spoel af met water.
PH Balancing Lotion 100 ml. Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen. Breng aan met een wattenschijf op het gezicht, de hals en het decolleté, nadat je de huid hebt gereinigd met de DÉCAAR Purifying Cleansing Gel.
Oxygen Scrub 50 ml. Deze op een gel gebaseerde scrub vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen. Breng de Oxygen Scrub aan op een vochtigde huid en masseer met circulerende bewegingen. Spoel af met water.
Er zit als cadeautje een calming masker bij die je eenmalig kunt gebruiken. Deze aanbrengen en heerlijk 20 min laten intrekken.
Vervolgens de créme aanbrengen. En heerlijk thuis behandeling.