Droog shampoo Alcina

14,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 20211000 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Wat is een Droog shampoo (Alcina)

Fris uitziend haar in een paar seconden?

Kan dat? Ja met de nieuwe droogshampoo van ALCINA is dat geen probleem. Dankzij de nieuwe technologie en de werkzame stoffen krijgt je haar een aangename geur. Hoe dan? Spuit ongeveer op 15 cm afstand beetje voor beetje op de droge haaraanzet, laat dit 1 tot 2 minuten inwerken, masseer je hoofdhuid een beetje en borstel het vervolgens uit! En de droogshampoo is geschikt voor elk haartype, elke haarkleur en elke structuur!

VOORDELEN VAN EEN DROOGSHAMPOO

Waarom moet je een droogshampoo gebruiken? Er zijn zoveel redenen voor:

– Je moet je haar minder wassen. Regelmatig je haar wassen kan vocht uit bepaalde haartypen halen zoals gekruld, dik of breekbaar haar. Droogshampoo verlengt het moment tot het wassen.
– Je wilt zo lang mogelijk genieten van je geföhnde kapsel. Met een droogshampoo kan je eenvoudig een paar dagen toevoegen aan het kapsel.
– Een droogshampoo zorgt dat je haarkleur behouden blijft. Natuurlijk zijn er professionele shampoos die de haarkleur beschermen.
– Ruikt je haar niet fris meer? Waren er veel rokers op het feestje gisteravond? Heb je last van muf haar? Veel droogshampoos hebben een aangename geur om je haar onmiddellijk te verfrissen.
– Een droogshampoo geeft het haar volume. Een droogshampoo zorgt er niet alleen voor dat het haar frisser is en er schoner uitziet, aanvoelt en ruikt, het geeft je haar ook meer body.
– Met een droogshampoo bespaar je tijd. Wanneer je snel weg moet of onverwachts uitgenodigd wordt voor een feestje gebruik je een droogshampoo. Spuit wat in het haar, haal je borstel er door heen en klaar!
– Een droogshampoo zorgt voor meer textuur in het haar. Niet iedereen wil zijdezacht en glanzend haar. Een rommelige knot of een vlecht vraagt om meer textuur.
– Kalmeer een geïrriteerde hoofdhuid met een droogshampoo. De droogshampoo ondersteunt de talgproductie en kalmeert de hoofdhuid.

Andere suggesties…