Welke scrub is goed voor mijn gezicht?

Décaar scrubs

Een scrub word altijd gebruikt in een salon behandelingen en is de basis van een goede huidreiniging.
Maar weet je dat dit ook heel eenvoudig thuis kan toevoegen aan je reiniging? 

Je huid vernieuwd zich elke 3 weken en in dit proces verlies je vele dode huidcellen die geen functie meer hebben. Je kunt dus zelf je huid helpen met het opruimen van deze dode huidcellen en daardoor trekken je andere producten veel beter in. Daarnaast werkt het super tegen verstopte porien (comedonen) en het voorkomen van nieuwe ontstekingen. 

Ik zeg altijd tegen mijn klanten in de salon, zonder scrub geen masker! Waarom niet? Dit is alleen maar zonde van je tijd en masker😉. Omdat de dode huidcellen vele werkstoffen tegenhouden komt het masker niet tot zijn recht. 
Hieronder vertel ik over enkele scrubs die mijn voorkeur hebben.

Oxygen scrub

  • De huid krijgt een heerlijke werkstoffen boost, waardoor alle huidfuncties worden hersteld.
  • Reinigt de poriën, wat zorgt voor een natuurlijke glans en een gezonde huid.
  • Onzuiverheden worden verminderd.
  • Fijne lijntjes en rimpels nemen af.
  • Dode huidcellen worden op een zachte, maar effectieve wijze verwijderd.

Natural exfoliation scrub (mijn favoriet).

  • Vermindert comedonen en verstopte poriën.
  • Bevat Aloë Vera en Kaolien, die de beschadigde huid intensief herstellen.
  • Milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed.

    Deze scrub word ook wel de algen peeling voor thuis genoemd. Lekker aanbrengen onder de douche even 5 tot 10 minuten laten intrekken als een masker en je huid straalt weer als nooit ervoor. Dit is masker heerlijk voor maximaal 2x per week.

De blog over de reiniging tips nog niet gelezen? Lees hier de blog: Hoe reinig ik mijn huid

Natural exfoliation scrub Décaar

De meest gestelde vragen over een scrub:

Welke scrub is nu écht goed?
Dit is per gezicht anders en ik help je hier graag mee. 

Waarom moet ik mijn gezicht scrubben? 
Het verwijderen van dode huidcellen zorgt er voor dat de werkstoffen uit je creme veel beter kunnen in trekken. 

Mijn huid is gevoelig dan hoef ik toch niet te scrubben? 
Juist wel. Met de oxygen scrub kan je je huid heel veel rust geven door de mooie kalmerende werkstoffen die erin zitten. 

Mijn huid voelt niet lekker zacht aan. Wat kan ik daar aan doe? En scrub zorgt er voor dat je gezicht weer lekker glad aanvoelt. Een goede behandeling in de salon is dan ook zeker een aanrader. 

Ik heb nog nooit een scrub gebruikt, is dat wel nodig? 
Het is nooit te laat om te beginnen aan een goede huidverzorging en daar hoor ook een scrub bij. 

Geef een reactie