Meer en meer mensen beginnen het belang in te zien van een hoge zonnebescherming in de zomer en zelfs het hele jaar door. Het is niet enkel de grootste voorkomer van huidveroudering en rimpels, het gebruik ervan kan ook huidkanker helpen tegengaan. Veel mensen gebruiken geen zonnebescherming in het gezicht omdat er een witte waas kan achterblijven, omdat het plakt of niet goed te combineren valt met make-up. Sommigen kopen een dagcrème of foundation waar een lage SPF in zit, maar die bieden vaak te weinig bescherming. Sunday Brush biedt hier de perfecte oplossing voor.

Sunday brush strand

Sunday Brush is het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én 100% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de handige borstel kan je gemakkelijk het poeder aanbrengen op de huid, waar je ook bent. Geen gedoe meer met plakkende handen en make-up, gewoon even het gezicht poederen en het handige borsteltje kan terug in de handtas! Snel, gemakkelijk én doeltreffend!

UVA en UVB

Sunday Brush beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen en helpt dus niet enkel tegen huidverbranding maar ook tegen huidveroudering. UVA en UVB stralen zijn namelijk erg verschillend en hebben elk een ander effect op de huid. UVA golven zijn langer en penetreren dieper in de huid. Ze zijn de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering en spelen een rol bij huidkanker. UVB golven zijn kortere golven die enkel tot de epidermis reiken, ze veroorzaken verbranding van de huid maar spelen evengoed een rol bij huidkanker. Natuurlijk zonlicht bestaat voor 95% uit UVA en 5% uit UVB. Het is dus heel belangrijk dat je zonnebescherming tegen beide UV-stralen beschermd, zoals Sunday Brush.

Gebruik

Sunday Brush is zeer gemakkelijk in gebruik. Met de zelfdoserende borstel breng je het poeder aan op je gezicht hals en nek. Door circulaire bewegingen te maken, breng je met de borstel haartjes overal een egaal laagje poeder aan. En door dit regelmatig te herhalen (om de twee uur) is je huid beschermd gedurende de hele dag.

Voordelen

De belangrijkste (gebruiks)voordelen van Sunday Brush op een rijtje:

  •   Snel en eenvoudig aanbrengen van zonnebescherming met SPF 50
  •   Geschikt voor alle huidtypes en met name voor de zeer gevoelige huid
  •   Geen vieze handen meer na het aanbrengen
  •   Geschikt voor dagelijks gebruik, kan over make-up worden aangebracht
  •   Geen wit, vettig of glanzend gezicht na het aanbrengen
  •   100% natuurlijk, eco- en diervriendelijk, dermatologisch getest
  •   Geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen

--- Tijdelijk geen verzendkosten in de maand Juni ---

Sunday brush